27 Ocak 2010 Çarşamba

göz makyajı

bugulu gz makyajı bazen kurtarıcımız olabliyo..hiç bi zamn çkiciligni kaybetmiyor bnce bugulu göz makyajı..

16 Ocak 2010 Cumartesi

Burberry kalpli





2010 da Burberry şaşırtmaya devam ediyo.. alışılmış burberry deninden yeni bi tarz ile burberry bu sezon çok renkli..yagmur botlarıyla,şemsiye,çantalarıyla,anahtarlık, kemer ve bilekliklerle karşınızda..

Gossip girl

Gossip girl gençligi yansatan bi gençlik dizisi..Dogu yakasının zengin gençlerini ele alıyor..New york'ta bulunan ve zengin çocukların gitti okulda okuyan karakterlerin başından geçenleri anlatıyor kısaca..
  • dizinin en önemli özelliği olduğunu düşündüğüm karakter "gossip girl" adında dedikodu blogu yapan kız. bu karakteri henüz görmedik, kitaplardan da anladığım kadarıyla görmemeye devam edeceğiz.
  • blair waldorf ve serena van der woodsen (soyadları bile heybetli), dizinin iki esas kızı. serena bir yıllığına ortadan kaybolmadan evvel en iyi arkadaşlarmış ama şimdilik işler karışık gibi.
  • nate archibald, blair'in anaokulundan beri sevgilisi ama serena'yla aralarında olanlar yüzünden ilişkileri sallantıda.
  • dan humphrey, 90'larda meşhur olmuş rock grubu olan babası (rufus) ve kardeşiyle (jenny) yaşayan, diğer çocuklar kadar zengin olmayan, muhtemelen ilerde serena'nın kalbini çalacak hassas oğlan.
  • chuck bass, her gençlik dizisinde mevcut olan belalı karakter.
  • isabel coates ve katy farkas, blair'in yeni bff'leri. daha bir olaylarını göremedik.
  • ve pek tabii, bu dizilerin olmazsa olmazı anne karakteri, lily van der woodsen, serena'nın annesi. gençliğinde groupielik yapmış ve rufus'la da bir mazileri mevcut. bu karakteri hayat ağacı ve melrose place'lerde gencecik, akılları çelen sarışın kızı oynarken anneliğe terfi etmiş olan kelly rutherford oynuyor.
bu karkterlein resmleri görüp duryoruz etrafta..Onların kim oldugundan emin degliz bn siznle paylaşmak istedim..

14 Ocak 2010 Perşembe

TREND Raparu-DERİ CEKETLER




deri eldivenlere deginmişken deri ceketleride ele almadan duramadım..deri ceketler insana ayrı bi hava katıyo bnce..ünlülerinde terci ettigi ceket trlerinden biriside bu süper dericektler..her kombineye uyum saglaya bilecek bu deri cktleri kullnablrsinzz..

TREND Raparu-Eldiven




motorcu tarzı deri eldivenlerde normal deri eldivenler gibi çok revaçta..bn parmaksız eldivenleri sizlerle paylaşmak istedim..deri eldivenlerede deyenicem gözmden kaçtı sanmayın..bu eldivenler zımbalarla süslenmş..sade olanlarıda fena degl..zımbalarda buyıl ön plnda oldgu için modaya uymak gerekiyo yani:)
Related Posts with Thumbnails