29 Aralık 2009 Salı

mavi deri bot kombine


iç çamaşırı




yılbaşında kırmızı iç çamaşırının yerini siyah ve beyaz renklerdeki iç çamaşırları bu yıl alıyor..ünlü markaların yılbaşı için tasarladıkları koleksiyonlarında bunu görüyoruz zaten.. kırmızı iç çamaşırların papucu dama atılmışa bnziyorr.yeni yıla girerken iç çamaşırı tercigniz siyah ve beyazdan yana olabilir..

mor bileklik


kürklü botlar


süget deri ve yumusak kürkün uyumu gözümü kamaştryorr..renklerde birbiriyle çok ii uyum saglamaış..alıp giyesim geldi:)bu kış ugg lerin yerini alıcak gbi gözküyo:)

kürk şal



tilki kuyrugundan yapılma gerçek kürklerden olan şallar fiyat konusundada çok iiyi..hm biz yapay kürkleri terci etmemizi tavsiye ederim.. ilk resimdeki gibi salaş bi kıyafetlede hiç fena durmamış..2 resimdede deri ceketle uyumu saglmışlar sizde byle farklı bişi deniyebilirsiz..

zımbalı elbise


ev dekorasyonu


siyah ve beyazın birlikte uyumunu gözler önüne sermişler..fazla söze gerek warmı resimler anlatıyo kendileri zaten harikalar..

28 Aralık 2009 Pazartesi

önü açık ayakkabı


canlı renkleri aykkbıya ayrı bi hava katmış..dar streç jeanlarla gymenizi tavsiye ederim..

gri üst..


eşortman vari pantolon taytlar


kışın rahatlıkla giyilebilcek kalın taytlar. bn ilk başta dar eşortman sandım inceleyince tayt oldgnu anldım..uzun tşörtlerlde kullnla bilcek yada balıkçı gömlekleriyle çok sık görücegimz parcalar..

cool çantalar





deri çanta


Yılan derisinden yapılan bu çantalarla gece kıyafetlerinizi tamamlaya bilirsiniz..

fiyonk kolye




                           fiyonk kolyelere bayıldım yaa..sade kıyaftlerimize haraket katmış:)

26 Aralık 2009 Cumartesi

siyah


kahverengi kazagın manken üstünde nasıl durdgnu size göstermek istedim..

vanessa


şişme montlar..


parlak şişme montlar.. bn çok sevmesemde bazen hoş durdugunu düşünüyorum..soguk kış günlerinde bizi sıcak tutcagı da bi gerçek:)

La senza pijamalar..



la senza geniş yalpadednde pijamalarda yer alıyo bn bu şekermi şeker pijmaları sizlerle paylaşmak istedimm..renk renk desen desen olan bu pijamalar insanı rahat bulutların üstünde bi uykuya sürüklemiyo mu??::)la senza gelinler içinde bi süprizi war!Gelinler için de çok özel bir koleksiyon hazırladı... Tüylü terliklerden eteklere, büyük fiyonklu külotlardan toz pembe babydollere kadar büyüleyici detaylarla dolu bu koleksiyon oldukça ilgi uyandıracağa benziyor. 

jessica simpson


jessica simpson doğal haliyle görüntülendi.. Makyajsız hali sizcede güzel degilmi??
Ünlüleri bazen boya küpüne düşmüş die düşünüyorumm..
Related Posts with Thumbnails